Murtuna Gazi İlkokulu
Murtuna Gazi İlkokulu Müdürlüğü Murtuna Mahallesi 9058. Sokak No3 Aksu/Antalya

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

BAŞARILAR

GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI (TOMBİK) AKSU İLÇE BİRİNCİLİĞİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI (YAĞ SATARIM BAL SATARIM) AKSU İLÇE BİRİNCİLİĞİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI (MENDİL KAPMACA) AKSU İLÇE İKİNCİLİĞİ

NORMAL

KLİMA

Servis Bilgisi

Okulumuz taşıma merkezi olup, ilkokul, ortaokul ve özel eğitim taşıma servisleri ile taşıma yapılmaktadır.

İlçe Merkezine uzaklığı 10 km dir

Yerleşim Yeri Bilgisi

Mahallemiz daha önce bağımsız kasaba iken 06.03.2008 tarih ve 5747 sayılı Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde ilçe kurulması ve bazı kanunlarda değişiklik yapılması hakkındaki kanunun 4. maddesine istinaden 2008 yılında Aksu´nun mahallesi olmuştur.

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI

Proje Çalışmaları

"Adın Yaşasın" "Doğanın Sesini Dinliyorum.(e-Twinning Ulusal Kalite Etiketi)" "Benim Yaz Albümüm (e-Twinning)" "Kalbimin Ağacı Yurdumun Ağacı" "Felaketlere Hazır Olalım"

Erasmus+ K12 Proje Çalışmalarımız Devam Ediyor.