Felakete Hazır Olalım

e Twinning Projemiz

FELAKETE HAZIR OLALIM!!

Okulumuzda yeni bir eTwinning projesi başlıyor. "FELAKETE HAZIR OLALIM!"

Okulumuz öğretmenlerinden Nazan Karakoç'un rehberliğinde Felakete Hazır Olalım eTwinning projesi ile 3/B sınıfı projelerine devam ediyor.Proje hedeflerimiz doğal afet konusunda bilinçlenmek, doğal afet türlerini öğrenmek, doğal afetlerin oluşum nedenlerini öğrenmek , acil durum çantası hazırlamayı öğrenmek, afet bilinci kültürünü oluşturmak, çözüm odaklı bireyler yetiştirmektir.

Projede afetlere hazırlıklı olmak,doğal afetler sırasında ne yapacağımızı öğrenmek ve öğretmek, doğal afet değil tedbirsizlik ve bilgisizlik öldürür sözünden hareketle etkinlikler yapacağız. Etkinliklerimizi yaparken web2 araçları destekleyecek ve öğrencilerimizin 21. yy becerilerini geliştireceğiz.

19-10-202119-10-2021