Benim Yaz Albümüm

Sınıf Öğretmenimiz Nazan KARAKOÇ tarafından yürütülen "Benim Yaz Albümüm" eTwinning projemiz "Uzaktan Eğitim" sürecinde de devam etmiş ve başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Projemiz ile okulumuz ve öğretmenimiz Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Ulusal Kalite Etiketi ödülüne layık görülmüştür. Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuz öğretmenlerinden Nazan Karakoç'un rehberliğinde başlatılan eTwinning projesi ile 1-B sınıfı öğrencilerimiz yaz tatilini dolu dolu geçirdi. "Benim Yaz Albümüm" projesi ile Covit-19 salgın sürecinin çocuklar üzerindeki olumsuz psikolojik etkilerinden öğrencileri uzaklaştırarak yapacakları fiziksel ve bilişsel aktivite ve etkinliklerle yaz tatilini en iyi şekilde geçirmelerini amaçlanmıştır. Ayrıca çocukların proje sürecinde eTwinning portalında yeni arkadaşlıklar kurarak farklı kültür ve coğrafi yerleri keşfetmeleri amaçlanmıştır. Sosyal beceriler edinmeleri, bunun yanı sıra web2 araçlarını da aktif bir şekilde kullanarak, yeni bilgileri uygulama ve tecrübeler edinerek verimli keyifli bir tatil geçirmeleri beklenmiştir. Proje sonucunda olumlu dönütler alınmıştır.

28-08-202028-08-202028-08-202028-08-202028-08-2020